Αρχική Ο Χώρος Υπηρεσίες Κουζίνα Toποθεσία Φωτογραφίες Επικοινωνία
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Περιοχή
 

Το Νυδρί βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Λευκάδας και θεωρείται από τα πλέον αναπτυγμένα τουριστικά θέρετρα του νησιού με μικρή, γραφική και όμορφη παραλία.
Κάθε καλοκαίρι γίνεται προορισμός πολλών παραθεριστών. Διαθέτει σύγχρονες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα . 

Η θέα είναι μαγευτική αφού μπροστά από την περιοχή απλώνονται διάσπαρτα τα Πριγκιποννήσια όπως ο Σκορπιός, η Σπάρτη, το Σκορπίδι, το Μεγανήσι και η χερσόνησος της Αγίας Κυριακής.Διαθέτει οργανωμένο κέντρο θαλασσίων σπορ και καταδύσεων για τους λάτρεις του είδους αλλά και για αυτούς που επιθυμούν μια πρώτη επαφή με τα σπορ. 

Το Νυδρί έχει το δικό του μικρό και γραφικό λιμάνι από το οποίο οργανώνονται ημερήσιες κρουαζιέρες στις πιο διάσημες παραλίες της Λευκάδας όπως το Πόρτο Κατσίκι και οι Εγκρεμνοί,στην Κεφαλονιά στην Ιθάκη στο Μεγανησι και στους Παξούς αλλά και φέρι μπόουτ που το συνδέουν με το όμορφο Μεγανήσι.

Απέχει από την πόλη της Λευκάδας 17χλμ. βόρεια, όπου το νησί συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα μέσω μιας πλωτής γέφυρας μήκους μόλις 50 μέτρων και 21χλμ. Νότια από λιμάνι της Βασιλικής που προσφέρει σύνδεση με φέρι μπόουτ για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.Το Νυδρί αποτελεί ιδανικό σημείο διαμονής, αφού από τη θέση αυτή η περιήγηση σε όλο το νησί γίνεται μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία

 
   
   
   
   
 
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑ ΓΑΡΔΕΛΗ, Διεύθυνση:ΝΥΔΡΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Τ.Κ.: 31100,
Τηλέφωνο: 2645092848, Κινητό: 6951948747- 6977342698, E-mail:info@ktimagardelis.gr