Αρχική Ο Χώρος Υπηρεσίες Κουζίνα Toποθεσία Φωτογραφίες Επικοινωνία
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Υπηρεσίες
 

Γαμήλιες Δεξιώσεις
Η πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, φροντίζουμε να μείνει αξέχαστη τόσο σε εσάς όσο και στους καλεσμένους σας. Αφήστε σε εμάς την οργάνωση, χαλαρώστε και απολάυστε χωρίς άγχος την γαμήλια δεξίωση σας. Είτε επιθυμείτε ένα παραδοσιακό ύφος, είτε μοντέρνο έιτε θέλετε να ξεχωρίσετε με πρωτότυπες ιδέες το Κτήμα Γαρδέλη πραγματοποιεί κάθε σας όνειρο.
Βαπτίσεις
Το πιο σημαντικό μέλος της οικογένειας, αξίζει και τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Ο χώρος και η οργάνωση είναι κατάλληλη για να δημιουργήσει μια παραμυθενια εκδήλωση για τους ενήλικες αλλά και τα παιδιά. Μοιράστε στιγμές χαράς και κάντε τους ενήλικες να νιώσουν και εκέινοι για λίγο παιδιά.
Εταιρικές Εκδηλώσεις
Από μια απλή επαγγελματική συνάντηση εώς μια μεγάλη εκδήλωση της εταιρείας σας το Κτήμα Γαρδέλη παρέχει κάθε δυνατή λύση για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή του event, καθώς και την παροχή τεχνικού ή άλλου εξοπλισμού και την τεχνική υποστήριξη. Στο χώρο μας μπορείτε να οργανώσετε συνέδρια, κοπή πίτας, παρουσίασεις προιόντων και βραβεύσεις.
Δεξιώσεις
Είτε θέλετε μια privé εκδήλωση σε κλειστό περιβάλλον, ένα οικογενειακό ή φιλικό δείπνο, μια παραμυθένια δεξίωση ή ένα ξέφρενο party, θα ακούσουμε τις προτάσεις σας και θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την γιορτή που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες, στο τρόπο ζωής αλλά και στο budget σας.


 
   
   
   
   

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑ ΓΑΡΔΕΛΗ, Διεύθυνση:ΝΥΔΡΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Τ.Κ.: 31100,
Τηλέφωνο: 2645092848, Κινητό: 6951948747- 6977342698, E-mail:info@ktimagardelis.gr